Om os

Hos Brandt-tec udvikler, producerer og vedligeholder vi vaskeanlæg og tilbehør. Og vi lægger ikke navn til hvad som helst.

Om os

Leif er født i 1945 og er uddannet karetmager/karrosseribygger, men har arbejdet som selvstændig glarmester og vinduespolerer siden 1967.

Brian er født i 1966 og er tidligere radio/svagstrømstekniker. Han har arbejdet i firmaet siden 1985 og er nu medejer af firmaet.

I starten af halvfjerdserne byggede vi den første maskine til renovering af punkterede termoruder.

Det foregik på den måde, at man borede 2 huller diagonalt udvendig i termoruden. Først skyllede vi inde imellem termoruden med rensevæske,

som vi selv havde opfundet, derefter skyllede vi med totalt afsaltet vand, fremstillet ved ionbytning.

Det er på grundlag af denne erfaring at Windows-purifier er bygget op. I mange år arbejdede vi med udvikling af et kemisk produkt til afrensning af glasruder, der var angrebet af betonsilikater, dette lykkedes, og vi fik patent på produktet 1. november 1999.

Hos Brandt-tec udvikler, producerer og vedligeholder vi vaskeanlæg og tilbehør. Og vi lægger ikke navn til hvad som helst.

Vi stræber konstant efter at forbedre design, betjening og arbejdsmiljø. Vaskeanlæg og tilbehør producerer vi i høj kvalitet – uden at gå på kompromis.

Den holdning har givet os en position som Danmarks førende producent af industrielle vaskeanlæg og diverse tilbehør til anlæg for vinduespolering.