Rudeservice

Vi udfører vinduespolering og pudsning, glarmesterabejde. Samt kan erstatte gamle eller defekte døre og vinduer med nye.

Vi udfører vinduepolering og glarmesterarbejde

Rudeservice er din garanti for vinduespolering i høj kvalitet, til både erhverv og private

Hos Rudeservice tager vi dine vinduer alvorligt. Vi er et af Odense ældste vinduespudserfirmaer, og har siden 1967 hjulpet vore kunder med igen at kunne se gennem deres vinduer.

I dag dækker vi hele Odense, samt Vissenbjerg og Tommerup.

Vi er en del af Brandt-tec som selv udvikler vaske anlæg til mange brancher. Deres grundprincip er, at den måde man behandler vand på er afgørende for det reneste resultat.

Vores samarbejde med Brant-tec betyder det også, at vi har adgang til moderne vaskeanlæg. Derfor kan vi tilbyde vore kunder en langt bedre service end der ses andre vinduespudsere.

Derfor kan vi også tilbyde vinduespolering i op til seks etagers højde, uden brug af hverken stillads eller stiger. Vores moderne og transportable vaskeanlæg gør at vi kan nå det hele fra jorden.

Og med Windows-purifere teknologien, kan vi garanterer et resultat der er renere end vores konkurrenter. Du kan læse mere om det her.

så gør den os i stand til at producerer totalt totalt afsaltet vand, der igen er med at sikre at der ikke er hverken er rester af snavs eller sæbe på vinduerne når vi er færdige.

Udover at vi kan polere dine vinduer, så er vi også kvalificeret til at udføre glarmesterarbejde. En af vores første innovationer var også en særlig maskine der nemt kunne reparer punkterede termoruder. Det gjorde vi helt tilbage i starten af halvfjerdserne, og lige siden er vi forsat med at forny. Det betyder at vores kunder altid kan være sikre på, at vi altid bruger den mest moderne teknik.

Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde vores kunder ikke alene vinduespolering opgaver, men at vi også f.eks. at udskifte eller reparer defekte døre og vinduer.

Ring, eller kontakt via mail for få et tilbud.