Glarmesterarbejde

Vi udfører vinduespolering og pudsning, glarmesterabejde. Samt kan erstatte gamle eller defekte døre og vinduer med nye.

Glarmesterarbejde udføres

Glas er vores passion, det er ikke bare en tom frase vi bruger, men faktisk et materiale vi har brugt mere end et halvt århundrede på. Det er derfor helt naturligt for os, at udover at kunne tilbyde vinduespolering i særklasse, også at kunne tilbyde glarmesterarbejde.

Det var da med glarmesterarbejde at vi fik vores start. Det var helt tilbage i 1967.

Siden vores start i 1967, har vi altid sat en ære i, at udover at kunne tilbyde vinduespolering, også at kunne reparer vores kunders vinduer. Det er en service vi yder vores kunder, og en, som der ikke er mange andre vinduespudsere kan. Det vil sige at vi ikke alene er kvalificeret til at polere dine vinduer. Men også at vi kan give vores kvalificeret råd om deres vinduer. Det er med andre ord en totalløsning du får, når du hyre Rudeservice til at se efter dine vinduer.

Da vi begyndte dækkede vi kun Odense, men har senere udvidet. Således at vi i dag også dækker Tommerup og Vissenbjerg.

Siden den tid har vi altid været på udgik efter nye metoder og maskiner, der kan komme vore kunder til gode. Det er blandt andet kommet til udtryk da vi i starten af halvfjerdserne byggede vores første maskine til renovation af termoruder. Det er noget der virkeligt er kommet vore kunder til gode, da man ved reparation typisk kan spare op til 50 % i forhold til at erstatte hele ruden.

Vi tilbyder

Udover reparation af termoruder, er der også meget andet glarmesterarbejde.

  • Udbedring af glasskader
  • Reparation af vinduer.
  • Udskiftning af vinduer og døre.
  • Glasvægge og døre til erhvervskunder, kontorer og institutioner mm.

Udover at leverer glarmesterarbejde, kan vi også rådgive vores kunder. Så hvis du tænker på at udskifte vinduerne til et mere energivenligt alternativt, så kontakt os. Der kan være mange penge at spare.

Kontakt os, for at få et uforpligtende tilbud.