Om os

Hos Brandt-tec udvikler, producerer og vedligeholder vi vaskeanlæg og tilbehør. Og vi lægger ikke navn til hvad som helst.

Hvem er vi?

Leif Brand er fødi i 1945, og er oprindeligt uddannet som karetmager og karrosseribygger. Men har siden 1967 arbejde som selvstændig glarmester og vinduespolere.

Brian Brandt er født i 1966, og er anden generation af firmaet. Han er uddannet som radio og svagstrømstekniker og har arbejdet i firmaet siden 1985, og er i dag medejer af firmaet.

I starten af halvfjerdserne byggede vi den første maskine til renovering af punkterede termoruder. Det foregik på den måde, at man borede 2 huller diagonalt udvendig i termoruden. Først skyllede vi inde imellem termoruden med rensevæske, som vi selv havde opfundet, derefter skyllede vi med totalt afsaltet vand, fremstillet ved ionbytning.

Det er på grundlag af denne erfaring at vores vaskeanlæg er bygget op. I mange år arbejdede vi med udvikling af et kemisk produkt til afrensning af glasruder, der var angrebet af betonsilikater, dette lykkedes, og vi fik patent på produktet 1. november 1999. Du kan læse mere om Windows-purifier her.

Rudeservice

Rudeservice er i dag en del af Brandt-tec, der udelukkende tager sig af vinduespoleringen og glarmesterarbejdet. Mens vi under Brant-tec mærket, fokusere på at bygge og vedligeholde vaskeanlæg. Du kan læse mere om Brandt-tec her. Det har vi valgt fordi vi på den måde udelukkende kan fokusere på vinduespoleringen.

Det betyder dog ikke at vi har glemt alt den innovation der har givet Brandt-tec sin førende position. Mange af de ting vi har lært hos Brandt-tec, har vi videreført hos Rudeservice.dk. Med brug af moderne vaskeanlæg fra Brant-tec, kan vi håndter vinduer op til seks etagers højde, uden brug af hverken stiger eller stillaser. Og med brug af vores teknologi, kan vi levere et resultat, der både er renere men også miljørigtig.

Der er derfor mange gode grunde til at du trygt kan lægge dine vinduer i vores hænder.

Kontakt os for at få et tilbud.

Brandt-tec

Hos Brandt-tec udvikler, producerer og vedligeholder vi vaskeanlæg og tilbehør. Og vi lægger ikke navn til hvad som helst. Vi stræber konstant efter at forbedre design, betjening og arbejdsmiljø. Vaskeanlæg og tilbehør producerer vi i høj kvalitet – uden at gå på kompromis. Den holdning har givet os en position som Danmarks førende producent af industrielle vaskeanlæg og diverse tilbehør til anlæg for vinduespolering.