Vinduespolering

Hos Rudeservice har vi lang erfaring, inden for vinduespolering. Vi fik vores start i 1967, og er i dag faktisk blandt Odense ældste vinduespoleringsfirmaer. Det betyder at vi altid er det pålidelige valg.

Professionel vinudespolering siden 1967
Få et fair tilbud, uden binding

Vi kan i dag tilbyde vinduespolering i hele Odense, samt Vissenbjerg og Tommerup. Når det kommer til vinduespolering kan vi påtage os en lang række opgaver så som:

  • Brandt-tec vinduespolering
  • Udvendig vinduespolering
  • Indvending vinduespolering
  • Afvask af vindueskarme
  • Afrensning af glas, for klistermærker, tobak og sod
  • Afrensning efter eksempelvis håndværker og maler

Vi anbefaler også at du med det samme opretter en abonnemt med os. Det betyder, at vi kommer på en fast dag f.eks. en gang om måneden. Det betyder at du altid vil have skinnende rene vinduer, og kan glæde dig over at du i det lange løb også spare penge

Da vi er en del af Brand-tec, der specialiserer i at bygge og vedligeholde vaskeanlæg. Det betyder at vi har adgang til moderne vaskeanlæg, og kan løse opgaver i op til seks etages højde, uden brug af hverken stier eller stillaser.

Det betyder således at vi kan garantere et hurtigt resultat. Så uanset om du er privat eller en virksomhed, så kan vi løse opgave.

Vi er både en stabil og fleksibel service, og tilstræber altid at opnå et pænt resultat.

Vores vaskeanlæg, kombineret med brug af vores Windows-purifer teknologi, gør at resultat ikke alene er bedre sammenlignet med andre. Det reducere både mængden af vand og kemikalier der bliver brugt.

Det betyder at Rudeservice ikke alene er det rigtige valg hvis du vil have rene vinduer. Det er også det rigtige valg hvis du ønsker at være miljøbevidst.